XPS 720 Specifikationer

XPS 720 är en stationär dator som tillverkas av Dell . XPS står för eXtreme Performance System , dessa är dyra , avancerade maskiner som marknadsförs huvudsakligen till datorspelare . XPS 720 Datorn har högkvalitativ grafik och en snabb quad core processor som är mycket kapabel för multitasking . Processor och RAM

XPS 720 levereras med en Intel Core 2 Extreme QX6800 processor . Denna quad core -processor har en hastighet på 2,93 GHz . XPS 720 levereras med 2 GB Random Access Memory installerad ( RAM ) , det kan stödja upp till 8 GB RAM totalt
Hårddisk

XPS 720 . har 320 GB lagringsutrymme på sin enda intern hårddisk . Detta är en ganska stor mängd lagringsutrymme , även om det inte ovanligt för en stationär. Det finns också utrymme för att lägga till upp till två extra hårddiskar .
Graphics

XPS 720 använder ett Nvidia GeForce 8800 GTX video chipset för att hantera grafik bearbetning . Detta grafikkort har ett dedikerat videominne på 768 MB , vilket ger bra stöd för spel .
Nätverk

XPS 720 har ett inbyggt nätverkskort . Kortet är Ethernet – kompatibel och kan överföra data med en hastighet av 10 , 100 , och till och med 1000 megabit per sekund ( Mbps ) .
Optiska enheter

XPS 720 inkluderar DVD och Blu – ray-enheter skiva . Båda dessa är kapabla att läsa och skriva skivor . Det finns också utrymme för att lägga till tre ytterligare externt åtkomliga enheter .
Hamnar

XPS 720 har sex USB-portar och en FireWire-port på baksidan av maskinen . Fallet har ytterligare två USB-portar och en mer FireWire-port på framsidan .
Programvara

Systemet levereras förinstallerad med 32 – bitarsversionen av Microsoft Windows Vista Home Premium . XPS 720 inkluderar också två program för att skriva DVD-och Blu – Ray-skivor : . Roxio Creator och MyDVD 9,0 DE
Ytterligare information

XPS 720 inte omfattar ett bildskärm , högtalare , tangentbord eller mus . Det är inte klassificerat som Energy Star -kompatibel . Datorn fall är ett torn – stil chassi .

Lämna ett svar