Windows XP Professional Rekommenderade Systemkrav

Microsoft Windows XP Professional är en medlem av Windows XP familjen avsedd för användning på arbetsplatsen . Även om dess systemkrav är identiska med dem i Windows XP , är det god praxis att se till att din dator går utöver de minimikrav . De krav som programvaruleverantörer brukar publicerar är bara knappt tillräckligt för att få programvaran körs . CPU och minne
Microsoft rekommenderar minst 128 MB RAM .

Microsoft rekommenderar en 300 MHz eller snabbare processor och minst 128 MB RAM för att köra Windows XP Professional . Tänk på att många program kräver mycket snabbare processorer och mer RAM , dock .
Video , Display och Sound
Använd en 1024 x 768 eller högre monitor för bästa prestanda .

Datorn måste ha ett grafikkort och en bildskärm som kan en Super VGA ( 800 x 600 ) eller bättre upplösning . För bästa resultat , använd en monitor som körs på 1024 x 768 eller högre . Du bör också ha ett ljudkort och högtalare eller hörlurar för att höra ljud .
Hårddisk , optisk enhet och kringutrustning
Använd en hög kapacitet hårddisk om du arbetar med stora filer .

Du behöver minst 1,5 GB hårddiskutrymme för att installera Windows XP Professional , men mer är att föredra . Kontrollera att du har tillräckligt med utrymme för ytterligare program och filer . Datorn måste ha en CD – ROM-eller DVD – ROM-enhet för installation . Windows kräver också ett tangentbord och pekdon såsom en mus .

Lämna ett svar