Windows Setup & reparation

Windows installations -CD kommer med verktyg för att installera en ny kopia av Windows , uppgradera Windows eller reparera en aktuella Windows-installationen . Den CD bygger på tangentbordet ingångar och är inte riktigt så lätt som att köra installera guider på annan programvara . Funktion

CD -skivan körs på egen hand när de sätts in i en dator . Leta efter din skärm att säga ” Tryck på valfri knapp för att starta från CD … ” och trycker på en knapp . Ge CD minst fem minuter att läsa in .
Funktioner

Från huvudmenyn , kan du installera en ny kopia av Windows med ” N ” eller reparera en exemplar av Windows med ” R. ”
Fördelar

Ange ” Reparera ” -menyn för att hoppa över en ny installation . Använd de numrerade värden att välja vilket operativsystem du vill reparera . För en fullständig hårddisk reparation , typ i ” CHKDSK /R. ” Programvaran kommer automatiskt att analysera och reparera eventuella datorproblem .
Missuppfattningar

Installera ett nytt Windows -operativsystemet inte behöver rensa ut hårddisken . Istället för att formatera hårddisken helt , vilket raderar alla dina data , välja att installera en extra kopia av Windows så att du kan fortfarande komma åt filer . Döp det nya fönster som ” Windows_1 ” eller ” Windows_2 ” för att se skillnad .
Tidsplan

installation eller reparation av ett Windows-operativsystem kan ta över ett timme i många fall. Reparationen läget har inte en nedräkning klocka , men den återstående tid visas alltid på Windows Installation skärmen .

Lämna ett svar