VoIPYourLife vs Skype

Med framsteg inom teknik , har många människor överger sina traditionella hemtelefoner för billigare alternativ . Både VoIPYourLife och Skype är legitima alternativ att överväga om du är i marknaden för en ny telefon för ditt hem . Även om dessa tjänster har vissa likheter , de är inte exakt samma typ av produkt . VoIpYourLife vs Skype

VoIPYourLife , som namnet antyder , är en traditionell Voice over Internet Protocol telefon . Du ansluta en telefon till en Internet-anslutning i ditt hem , så du kan använda telefonen som en vanlig telefon . Som jämförelse , mest Skype-användare gör röst-eller videosamtal över en dator . Du har också möjlighet att köpa en Skype- telefon att använda utan att behöva använda en telefon .
Kostnad

En av de största skillnaderna mellan de två tjänsterna är kostnaden . Med VoIPYourLife , betalar du en månadsavgift för tjänsten . Du kan välja mellan en plan som har obegränsad inkommande samtal för $ 14,97 per månad och du betalar 2,4 cent per minut för utgående samtal till USA och Kanada . Du kan också välja en plan som ger dig obegränsad utgående samtal till USA och Kanada för $ 23,97 . Med Skype , har du inte en faktura varje månad och kan ringa någon annan online Skype-användare gratis . Om du vill ringa en vanlig telefon , då du kommer att betala en avgift på 1,9 cent per minut för de flesta samtal .
Funktioner
p Om du vill ha den funktioner som vanligtvis kommer med vanlig telefon , kan VoIPYourLife vara ett bättre alternativ att överväga . Den levereras som standard med funktioner som trepartssamtal , röstbrevlåda , nummerpresentation , vidarekoppling och nummerpresentation blockering . Med Skype , många av dessa funktioner är inte tillgängliga , men vissa kan läggas . Till exempel kan du lägga nummerpresentation till dina utgående samtal så att människor kommer att veta vem som ringer .
Överväganden
p Om du känner ett stort antal Skype-användare , en Skype -telefon kommer att vara ett ekonomiskt val . Samtalet kvaliteten är bra , och du kan även videokonferens gratis . Om dina vänner inte är på Skype och vi vill hellre ha ett vanligt telefonnummer som vem som helst kan ringa utan problem , kanske VoIPYourLife vara ett bättre alternativ att överväga . Om du bara vill ringa från din dator , är det Skype-programmet allt du behöver .

Lämna ett svar