Varför Microsoft Word Sätt i en vertikal linje varje gång jag trycka Enter

? Microsoft Word är det populära ordbehandlingsprogram förinstallerat på nya datorer med Windows operativsystem . Ett inslag i Word är att du kan hålla koll på alla ändringar du gör på ett dokument med ” Spåra ändringar ” -funktionen . När du trycker på Enter , infogar du ett nytt stycke och därmed en förändring . Spåra ändringar
förändringar

Track är en funktion i Microsoft Word som gör att du kan visa redigeringar , tillägg och strykningar du gör i texten i ett Word- dokument . Strykningar med genomslag text , medan tillagd text visas i en annan färg än den ursprungliga teckensnittet . Word indikerar när en förändring har gjorts genom införande av en vertikal linje till den vänstra sidan av den redigerade texten . Om du sätter in en ny punkt medan spårade ändringar är påslagen , du gör en ändring till den ursprungliga texten och därmed Word infogar en vertikal linje . Addera kopiering Dokument
Om Microsoft Word infogar en vertikal linje varje gång du slår in , kan detta bero på att funktionen Spåra ändringar är påslagen i det dokument du redigerar . Om du inte har aktiverat den här funktionen själv , kan det vara så att du har kopierat och klistrat in text från ett annat dokument med spårade ändringar . I detta fall , kommer Microsoft Word aktiverar funktionen Spåra ändringar i den kopierade texten och kommer att fortsätta att följa förändringar i det nya dokumentet tills du stänga av funktionen .
Acceptera eller ignorera ändringar

En metod för att ta bort de vertikala linjerna är att acceptera eller ignorera alla ändringar . I Word 2010 , kan du göra detta genom att klicka på ” Review ” -fliken och hitta den ” Changes” grupp . Enligt denna grupp , klicka på ” Acceptera ” och välj ” Acceptera alla ändringar ” från rullgardinsmenyn . Alternativt kan du välja och vraka ändringar att acceptera och avvisa hjälp av alternativen i den här gruppen . Acceptera eller avvisa alla ändringar kommer inte att stänga av funktionen Spåra ändringar så om du har ytterligare punkter att infoga och inte vill se vertikala linjer , måste du stänga av spårning helt .
Stop Tracking

att förhindra Microsoft Word infoga flera vertikala streck i din text när du trycker in , kan du stänga av funktionen Spåra ändringar . För att göra detta , klicka på ” Review ” -fliken och hitta gruppen Spårning . När spårning är aktiverad , kommer den ” Spåra ändringar ” knappen markeras . För att stänga av denna funktion , klicka på ” Spåra ändringar ” knappen igen . Detta kommer att acceptera alla ändringar du har redan gjorts för att texten så du bör bara göra detta om du är nöjd med de ändringar du har gjort . Annars kan du acceptera eller avvisa ändringar med knapparna inom samma grupp innan du stänger av spårning funktionen .

Lämna ett svar