Varför Ladda Mina Bilder Slow på webbsidor

? Långsam surfning kommer i många former , men det kan ofta identifieras genom bilderna laddas långsamt . Text laddar vanligtvis först , eftersom det kräver lite bandbredd för att överföra jämfört med grafik . Problemet är värt att diagnostisera i alla fall , eftersom någon del av en webbsida som blir långsam stör hela webbupplevelse . Missuppfattningar

En vanlig missuppfattning om långsamma bilder är att datorn är trasig . I själva verket , vanliga problem som långsam surfning , virusinfektioner , och underhållsfrågor förmå de flesta att tro att datorn är trasig när det är något mindre . Alla upplever långsam surfning från gång till gång , och det kan eller inte kan vara datorns fel .
Identification

att fixa långsam bilder , först avgöra om det är en Internet- fråga . Starta om datorn för att se om problemet är löst , det kan vara ett tillfälligt problem som fixar sig . Om problemet kvarstår , gå till andra webbsidor för att se om det är en allmän fråga eller ett problem med den specifika webbplatsen . Det finns lite att behöva felsöka om att gå till andra webbplatser ger inga problem .
Orsaker
p Om du har uppringd , kommer din webbupplevelse vara långsam . Grundläggande webbsidor utan grafik bör laddas snabbt oavsett uppkopplingshastighet . Om du har bredband , ta reda på från din ISP bara hur snabbt det är . Alla höghastighetsinternet är inte skapade lika . Du kanske har ” high – speed ” Internet som finns på den nedre delen av listan . Webbplats image loading kommer att sakta ner ytterligare om anslutningen delas med andra.
Möjliga lösningar
p Om din anslutning inte är ” säker ”, vilket innebär att du måste infoga en kod eller ett lösenord för att ansluta , läsa modemets dokumentation för att lära sig att säkra den . Andra orsaker till bilder Laddar inkluderar långsamt virus och spionprogram infestationer , motstridiga tillägg laddade i webbläsaren , och avståndet mellan modemet och datorn när du använder trådlöst internet . Skanna datorn med en betrodd anti – virus program och ta bort tillägg från webbläsaren för att isolera problemet . Om du använder uppringd , slå på komprimering för att minska den tid som behövs för att ladda ner bilder . Som en sista utväg , installera om webbläsaren .
Extra info

bilder laddas långsamt kan vara bortom din kontroll . Yttre faktorer kan orsaka långsam surfning oavsett hur snabb din anslutning kan vara . Populära webbplatser blir så upptagen vid rusningstid som du kan nekas tillträde . Denna överbelastning kan ske lokalt , ett företagsnätverk kan utformas för att motverka nedladdning på vissa tider Addera
.

Lämna ett svar