Varför kommer inte mina Pandigital läsplatta Turn On

? Den Pandigita Novel är ett multimedia läsplatta som drivs av ett inbyggt uppladdningsbart litiumjonbatteri . Den använder operativsystemet Android . Under normala förhållanden , när enheten slås på och utför behövs , men om enheten inte slås på , vidta åtgärder för att hitta problemet och lösa det . Batteri

Pandigital läsplatta interna uppladdningsbart lithium – ion batteri förlorar ström när du fortsätter att använda enheten . Även när enheten inte används , förlorar det fortfarande ström , men i en långsammare takt . När batteriet är allvarligt låg , tills eReader avstängningar automatiskt och startar inte den är ansluten till ett eluttag . Pandigital påstår att det inte är tillrådligt att lämna batteriet helt urladdat under en längre tid .
Laddning
p Om enhetens batteri är allvarligt låg , eller om du se ett varningsmeddelande på displayen , anslut läsplatta till nätadaptern och anslut sedan adaptern till ett vägguttag . Tänk på att batteriet inte laddas via USB -kabel . Under laddningen visas batteriikonen en belysning ikon , när laddningen är klar , blir ikonen lyser grönt . Det tar cirka fyra till fem timmar för batteriet att ladda fullt . Du kan fortfarande använda din Pandigital läsplatta medan batteriet laddas .
Återställa
p Om din Pandigital läsplatta beter sig oförutsägbart , är unreponsive eller inte sätta på ens efter laddning det kan återställa det återställer enheten . För att återställa din läsplatta , tryck och håll inne ”Power ” -knappen i minst 10 sekunder . Detta startar enhetens hårdvara utan att radera sparade innehåll eller rensa anpassade inställningar .
Tips och rekommendationer

Ladda batteriet regelbundet och fullständigt , och hålla mobilen borta från värme . För att spara på batteriet , stäng alla program som du inte använder . För att förbättra batteriets livslängd rekommenderar Pandigital stänga av Wi – Fi när du läser eller kan utföra funktioner som inte kräver en anslutning till Internet . För att förbättra enhetens prestanda genom att installera den senaste firmware . Tänk på att om enheten har en låg batteriladdning , kommer du inte att kunna genomföra en lyckad uppdatering , så ansluter den till nätström innan du installerar firmware-uppdateringar . Om enheten fortfarande inte slå på , kan du behöva kontakta Pandigital stöd för ytterligare felsökning och eventuella reparationer .

Lämna ett svar