Varför Glasfiber Windows

? Villaägare har många alternativ när det kommer till material fönsterramen. Vinyl och trä kan vara den mest använda , men glasfiber fönster har blivit vanligare på senare år . Medan vinyl är ett kostnadseffektivt och hållbart alternativ , det finns en mängd olika skäl att använda glasfiber ramar istället för mer traditionella material fönster . Om du är i marknaden för ersättning fönster , kanske du vill överväga fördelarna med glasfiber innan du bestämmer vilken typ av fönster är den som passar bäst för ditt hem . Tålig

En av de viktigaste fördelarna med att använda glasfiber fönster i ditt hem är deras hållbarhet . Till skillnad från vinyl fönster , inte förvränga de inte när de utsätts för extrema temperaturer . Glasfiber fönster är också bättre på att motstå förändringar till följd av långvarig exponering för ultraviolett ljus från solen. De är inte benägna att korrosion heller och är mer fukt – resistent än vinyl fönster också.
Energieffektiv

Glasfiber fönsterkarmar är konstruerade med ihåliga kärnor som kan vara fylld med isoleringsmaterial. På grund av denna isolering , kan de hjälpa fälla värme under vintern och hindra den från att komma in ditt hem på sommaren så det är lättare att reglera inomhustemperaturen . Som ett resultat , kanske du kan skära ner på din uppvärmning och kylning räkningar eftersom du kommer att behöva använda systemen mindre ofta .
Strong

glasfiber är ett extremt starkt material så fönsterkarmar gjorda av det är robust också. I själva verket har de oftast högre hållfasthet än vinyl eller trä fönster . Du kan använda tyngre glasrutor i glasfiber fönster som resultat , vilket kan bidra till att minska yttre buller och risken för brott .
Färgalternativ

Glasfiber fönsterkarmar erbjuda en brett utbud av färger så att de kan anpassas för att matcha din inredning . De är övermålningsbar , vilket gör att du kan täcka dem i alla färger under solen eller ha en egen färg blandas speciellt för ditt hem . Men målade ramar kräver vanligtvis ytterligare underhållsåtgärder för att bevara deras utseende . Ett lågt underhåll alternativ är att ha en färg blandas i till glasfiber under formningsprocessen . Pre – färgade glasfiber ramar är oftast dyrare , men de kan vara värt det om du inte har tid för underhåll .
Låg Underhåll

Eftersom glasfiber fönster är så hållbara , de kräver väldigt lite underhåll . När de blir smutsiga kan du torka dem rena med fönsterputs eller mild tvål och vatten på en mjuk trasa . Slipande rengöringsmedel bör undvikas , men eftersom de kan orsaka missfärgningar , blekning och andra skador på glasfiber .

Lämna ett svar