Vad är verktyget Bar i PowerPoint

Verktygsfält har blivit ett vanligt utseende i nästan alla program , ? Användare medfött dras till det övre vänstra av arbetsområdet för att visa alternativen för åtgärder som är tillgängliga för dem . Microsofts produkter , till exempel Office Suite , har använt verktygsfält för många versioner sedan start . Men användare av de senaste versionerna av Microsoft PowerPoint kommer att finna sin välbekanta verktyg bar saknas , med något nytt ” insvept ” i dess ställe . Under Cover

hitta verktygsfältet i PowerPoint är en omöjlighet – helt enkelt därför att Microsoft Office Suite gick igenom en genomgång med sin 2007 -version och omdöpt sin verktygsfältet till ” bandet . ” Bandet fick en översyn också, med en tjockare design och ett flikar layout där dess menyer var tidigare . Bandet /verktygsfält sitter längst upp i PowerPoint arbetsområdet , ovanför bildspel och det huvudsakliga arbetet rutan . Medan några delar av bandet är konfigurerbara , i allmänhet kommer du att se en rad av ord som ” File ” och ” Hem . ” När ett av dessa ord är valt , blir det en flik – liknande utseende och verktygsfältet /band visas under det . De band förändras dramatiskt beroende på fliken klickade .
Process

bandet är ständigt närvarande i PowerPoint och något som användaren ska interagera med nästan hela tiden när man utformar diabilder . Använda bandet börjar med att välja fliken där har bandet krävs inslag . I vissa fall är fliken redan fallerade , såsom vid öppning PowerPoint mjukvara , är fliken ”Hem” fallerat och därför den del av bandet redan visas. Granska element på bandet och leta efter tecken på ytterligare band alternativ . Detta kan vara en liten nedåtriktad pil i nedre högra hörnet av bandet sektionen , vilket öppnar en fluga -meny med fler alternativ , eller drop -down menyer och rullningslister att arbeta igenom .

gemensamma funktioner

band vanligaste grundämnen är knappar , rullgardinsmenyer och rullar . När du klickat på en knapp i menyfliksområdet , är en åtgärd vidtas – som att vrida markerade ord fet – eller ett fönster visas , till exempel när ” Bild ” -knappen på ” Infoga ”-fliken klickas. För rullgardinsmenyer på bandet , leta efter en liten nedåtpekande pilen för att öppna en flyga ut menyn , fönster eller flytande rullgardinsmenyn . Rullar hjälpa till att hålla bandet organiserat. Till exempel , under ” Design ”-fliken är en samling av ” teman ” för att ansöka till bilderna . Inte alla av de teman som passar på den enda längd av bandet , så i stället för att förlänga bandet och tar upp mer utrymme på skärmen , innehåller programmet en rullbara bar för att se alla alternativ .
Configuration

Högerklicka på en tom del av bandet , som själva till höger på ” Design ”-fliken för band, ger alternativ för att rensa bandet från skärmen , inklusive klick ” Minimera menyfliksområdet , ” och att anpassa den . När ” Anpassa menyfliksområdet ” öppnas , en stor samling av ord och ikoner fyller skärmen . Processen fungerar ungefär som en allt-du – kan – äta buffé . Lägg till så många poster som önskas för bandet och ta bort någon som du inte använder eller inte vill ta upp plats . Addera

Lämna ett svar