Vad är skillnaden mellan Backsteg & Delete

? Precis som alla andra tangenter på tangentbordet , är rollerna av ” Backspace ” och ” Delete ” bestäms av den situation där du använder dem . Det är förståeligt att skillnaden mellan de två knapparna kan vara svårt att komma ihåg . I många program och instanser , dessa nycklar är ansvarig för liknande funktioner . Kanske det bästa sättet att förstå skillnaden är att undersöka hur knapparna fungerar under olika förhållanden . Ordbehandlare

flesta ordbehandlare – inklusive Microsoft Word och Anteckningar – tilldelar väldigt liknande roller till varje tangent , vilket troligen är en av källorna till förvirring . I dessa program , de ” Delete”-knappen raderar tecknet till höger om markören , medan ” Backstegning” raderar tecknet till vänster . Addera Windows operativsystem

Windows operativsystem tilldela olika roller för varje tangent . Beroende på systemets inställningar , skickar ” Delete ” -tangenten antingen en vald fil till papperskorgen eller omedelbart raderar filen . När en Explorer- fönster ( ett av de fönster som du använder för att bläddra bland filerna på datorn ) är öppen , kan du använda ” Backspace ” för att gå tillbaka till den mapp du tidigare visning .

Webbläsare

många webbläsare , däribland Microsoft Internet Explorer och Mozilla Firefox , använd de två knapparna på ett sätt som kan visa sig särskilt förvirrande . När markören är aktiv i ett objekt såsom ett textfönster , nycklarna fungerar på samma sätt som de gör för de flesta ordbehandlingsprogram . Om du inte har klickat på något som liknar en låda som tillåter textinmatning , kan du använda ” Backspace ” tangenten för att gå tillbaka en sida . Med andra ord , kan du använda ” Bakåt” -knappen på samma sätt som du skulle använda ” Back ” -knappen i din webbläsare .
Andra program

syfte av de två tangenterna beror på vilket program du använder dem , liksom omständigheterna . Rådfråga bruksanvisningarna för andra program som du arbetar för att bestämma hur de programutvecklare avsedda varje nyckel som skall användas .

Lämna ett svar