Vad är PC – till – faxfunktion

? Faxen revolutionerat hanteringen av handlingar mellan företagsadresser i dramatiskt öka hastigheten på leverans . Idag är de flesta dokument förberedda på datorer . Med en vanlig fax , måste du skriva ut dokumentet och skanna igenom faxen för att skicka den till en annan mottagare . Mjukvaruutvecklare var snabba att skapa PC – till – faxfunktion , så att användarna kan faxa dokument direkt från datorn . Traditionella fax

Traditionella faxmaskiner kräver det dokument som ska skannas av faxen först . Du anger telefonnummer och maskinen skickar den till en annan maskin i ett annat kontor någonstans . Med hjälp av en traditionell maskin , datorgenererade dokument ska skrivas ut först innan de kan skannas och faxas .
Faxprogram

Särskild programvara gör att datorn kan faxa direkt från datorn . Denna typ av programvara fungerar som en skrivare , men omvandlar den tryckta filen till ett skannat fax format och skickar den via en telefonlinje ansluten till datorn . Välj helt enkelt fax ” skrivaren ” från skrivaren fliken Alternativ när du skriver ut dokumentet . Ange telefonnumret väljer ” skicka ” och din ringer datorn upp målet faxen och skickar faxet i vanliga fax format till en fax någonstans .
Skrivare /Faxmaskiner

Nyare faxmaskiner kommer med USB-anslutningar och drivrutiner programvara som gör att de maskiner som ska kopplas direkt till datorn som en skrivare . De dubbla också som en vanlig scanning fax . Helt enkelt välja det fax skrivaren när du skriver ut och skickar faxet till vad faxmaskin du vill skicka det till .
Internetfax

Internet fax tjänster kan du ladda och ta emot dokument på nätet . Vissa erbjuder grundläggande fri fax service och utökade betalda tjänster . Använda online fax kan du skicka dokument till någon telefonlinje fax eller någon annan Internet – baserade fax kunden . Faxet Tjänsten kommer även ge dig ett telefonnummer så att folk kan faxa dokument till din dator med ditt telefonnummer och en vanlig fax .
Funktioner

Ett av fördelarna med att använda en PC – baserad fax verktyg är att det tillåter dig att dra nytta av många enkla att använda nya funktioner . Dessa funktioner inkluderar broadcast fax . Programvaran kan dra faxnummer och namn från din databas eller adressbok och skapa personliga försättsblad och skicka hundratals fax automatiskt . Faxen programvara kan spela in inkommande faxnummer för adressboken och låter dig skapa en anpassad faxadressboken . Dessa programpaket också spela in fax utan att skriva så att du kan visa dem på din dator utan att behöva skriva ut dem . Bäst av allt , inte förlorar faxprogram inte någon upplösning på grund av skanning , vilket ger dig de tydligaste digitala kopior levereras till faxar som de sänds .

Lämna ett svar