Vad är filändelsen TCD

? Computer – Aided Drafting ( CAD ) är processen med att använda datorer för att skapa storskaliga mönster eller planer för produkter eller annan teknik och har till stor del ersatt handritade tekniska utformningen. Ett antal dator – Aided Drafting program på marknaden , inklusive Technobox CAD , använder TCD -filer . Identifiering

En fil med en TCD filändelsen är en Technobox CAD-ritning .
Plats

Du är sannolikt att hitta en TCD -fil i dokumentet eller mappen Bilder eller standardplatsen som du har valt att lagra TCD -filer .
Funktion

TCD -filer innehåller en ritning skapad med Technobox och kan användas för att spara dina framsteg när du arbetar eller att spara och återkomma till senare . Technobox CAD-filer kan även sparas på en CD , DVD eller en extern hårddisk . TCD -filer kan även skickas . Funktioner

TCD filer framställs genom Technobox versioner 4 , 5 och 6
. Filer med TCD förlängning kan ses på dessa program samt Tenado Viewer , ett gratis program som används för att titta på CAD-ritningar , enligt FileInfo.com .
Överväganden
p Om du får ett felmeddelande när du försöker komma åt en TCD -fil , är det möjligt att du inte har den nödvändiga CAD -programmet installerats korrekt på datorn .

Lämna ett svar