Vad är filändelsen GVI

? Tills dess avbrytande 2007 var Google Media Player en gratis nedladdningsbar mediaspelare som används för att spara och visa Google video på din dator . Det finns ett antal filer associerade med Google Media Player , inklusive GVI filer . Identifiering

En fil med en GVI filändelsen är en Google videofil . Den GVI filändelsen fungerar som en markör för din dator , vilket signalerar att filen kräver användning av en mediaspelare för att fungera korrekt .
Plats

Du är mest sannolikt att hitta en GVI fil i ” Downloads ” mapp eller standardplatsen du har valt att spara filer som laddats ner med din webbläsare .
Funktion

GVI fil är en videofil hämtat från Google och är avsedda att spelas på Google video Player .
funktioner

Vissa GVI filer innehåller DRM-kryptering , en typ av kodning som förhindrar GVI filer från att spela på alla typer av video -spelare än Google video . Om filen inte är kodad med DRM det kan spelas på VideoLAN VLC media player , som är tillgängligt för Mac OS , Windows eller Linux operativsystem .
Överväganden
Om du inte kan komma åt en GVI fil med en VideoLAN VLC media player på grund av sin DRM-kryptering , är det fortfarande möjligt att ladda ner Google Video Player genom ett begränsat antal tredje parts webbplatser .

Lämna ett svar