Vad är en ACC File Extension

? Att försöka hitta rätt program för att öppna en datafil kan ibland vara frustrerande , speciellt om filändelsen är ovanligt , ovanligt eller okända för dig . ACC -filer , som inte används ofta , innehåller ekonomiska och bankkonto . Helutdrag Namn

skillnad från vissa andra filändelser, är ACC inte en akronym . Det är en förkortad version av ordet ” hänsyn ”, som i bank eller kredit konton . Addera associerade programmet

ACC filformatet är ett eget format som används av FKJ Software , med programmet Graphic Accounts . Grafiska konton är finansiell programvara som utformats för att hjälpa till att skapa en grafisk representation av din ekonomi , som sedan kan användas för att skapa en budget .
Filformat

ACC filerna är datafiler . De innehåller information om din bokföring , räntor och inflation , allt lagras i textform
Motsvarande filformat

Grafisk konton lagrar information i två format : . ACC filer och BGT filer. Typiskt varje ACC -fil har en motsvarande BGT -fil som innehåller en budget baserad på den finansiella information som lagras i ACC -filen . De två filerna kan öppnas bredvid varandra .

Kompatibla program Såvida ACC filen har krypterats , kan det normalt öppnas inte bara av dess överordnade programmet , grafiska konton , men också av en enkel texteditor program som Anteckningar .

Lämna ett svar