Vad är DNN symbolfiler

? DotNetNuke ( DNN ) är ett open source variant av ansökan ram som utvecklats av Microsoft ” NET . ” . DNN gör att programmerare kan använda många av de kraftfulla funktionerna i . NET utan dyra investeringar i Microsoft programmering och sammanställa mjukvara . Eftersom den är baserad på Microsofts arbete , speglar DNN många av de objekt som erbjuds av Microsoft , inklusive symbolfilerna . Förstå DNN

DNN ramen ger användarna en robust content management system ( CMS ) . Content management system är ett förenklat sätt att lägga till innehåll på en webbplats . En särskild inloggning portal tillåter användare, såsom författare , för att fokusera på sin uppgift för webbplatsen ( t.ex. skriva en artikel ) . Den förenklade gränssnitt lagrar sedan denna information för hämtning av webbplatsen . DNN program använder denna information för att skapa dynamiska webbsidor eller för att kategorisera innehållet i olika delar av webbplatsen .
Symbolfiler

körbara filer är skrivna på ett logiskt språk utan måste sammanställas till ett språk som förstås av datorer . Denna sammanställning process måste ske varje gång en programmerare vill testa ett DNN program . I Microsofts vanligaste . NET programmering system , Visual Basic är en symbol -fil skapas i förhållande till den körbara . De körbara rådata , med hjälp av en symbol -fil , ges . PDB förlängning . DNN ger också möjlighet till körbara filer som ska kompileras med . PDB symbolfilerna .
Fördelar för symbolfiler

naturlig fördel att använda symbolfilerna kommer när ett DNN program måste rättas till . Debugging är en process där en programmerare ser för att lösningen skall fel inom programmet. Eftersom projektet filen behåller viktig information om programmets verksamhet , kan en programmerare använder sedan denna information för att felsöka problem .
Funktioner för DNN Hemsidor

Slutmålet för DNN , som dess beslutsfattare påstående har använts på över 600.000 webbplatser , är att öka funktionaliteten hos en webbplats . Programmen ger ett enkelt sätt att lägga till innehåll , men också utföra många andra uppgifter . Några säkra shopping sajter görs möjligt genom DNN . Sociala nätverkssajter , såsom TheTrebleClef.com , använder DNN att dynamiskt byta innehåll mellan användare – utifrån deras inloggning status och tillhörighet med andra användare

.

Lämna ett svar