Toshiba Satellite P200 Felsökning

P200 serie Toshiba bärbara datorer är utformade för dem som har krävande datorbehov . Dessa datorer har snabba processorer , en stor hårddisk och en aktuell operativsystem . Men om du har problem med din Toshiba P200 , rekommenderar Toshiba flera felsökning punkter innan du ringer för att boka service. Dessa felsökning tekniker kommer att säkerställa att problemet inte orsakas av en gemensam fråga eller förbiseende . Koppla Kringutrustning

Även kringutrustning kan hjälpa till att förbättra datorns funktion , kan de också vara en källa till problem . Koppla loss alla kringutrustning som är ansluten till datorn ( inklusive trådlösa kringutrustning och adaptrar ) och sedan starta om datorn . Detta inkluderar webbkameror , spelenheter och små elektroniska enheter som använder den bärbara datorn för laddning . Överskott kringutrustning kan orsaka datorns minne för att dra , vilket kan orsaka frysning och frågor låser sig . När du startar om datorn med de lossade kringutrustning , ska minnet ” reset ” och du kommer att kunna använda datorn igen .
Kolla makt frågor

Även om Toshiba P200 har en intelligent system power management , om en av komponenterna i din makt system misslyckas , kan det leda till att datorn inte fungerar . Om du använder batteriet , ansluta datorn till ett vägguttag och sedan tar bort batteriet . Om datorn inte fungerade på grund av en överhettning batteri eller felaktig power management program . Om du märker att datorn inte kommer att köras om inte inkopplad , byt batteri och dubbelkolla dina inställningar för energisparfunktioner som finns i systemfältet .
Problem att komma åt Internet Business

Om det finns problem med att ansluta till Internet , finns det antingen ett problem med den trådlösa transceivern eller ConfigFrees program som hanterar enheten . Först , dubbelkolla den trådlösa omkopplaren på datorns utsida och kontrollera att den är aktiverad ( det bör finnas ett litet ljus lyser indikerar makt status för den trådlösa transceivern ) . När du har sett till att transceivern är på , öppnar ConfigFree programvara , som finns i systemfältet och utför sökningen drift närliggande nätverk . Om inga nätverk hittas , flytta närmare den trådlösa källan . Om du fortfarande inte kan ansluta till ett trådlöst nätverk , installera om ConfigFree programvaran . När programvaran har installerats , försök ansluta igen .

Lämna ett svar