Toshiba P35 S609 körs på batteriet när den är inkopplad

Toshiba P35 – S609 använder en nätadapter för att leverera el till datorn och batteriet . Batteriet lagrar el som tas emot från nätadaptern så att datorn kan fortsätta att köra även när adaptern är urkopplad . Om nätadaptern är defekt , dock fortsätter datorn att köra på batteriet även när adaptern är inkopplad Grunderna

Nätadaptrar omvandla ett eluttag för växelström till likström , den senare varav datorer kräver att driva de elektriska kretsarna på moderkortet och andra komponenter. Nedskärningar eller frays i strömsladden eller adapter kabel , skador på nätadaptern själv , defekta delar eller kortslutning kan orsaka nätadaptern misslyckas . Om nätadaptern avger en kontinuerlig signal , även om adaptern ger intermittent ström till den bärbara datorn , måste den bytas ut . Innan du förutsätter att nätadaptern Addera Felsökning

behöver bytas , först felsöka adaptern. Kontrollera att strömsladden är inkopplad i adaptern – det ofta faller ut – att stickkontakten är ansluten till DC – in jack på baksidan av ToshibaA P35 – S609 , och att strömadaptern är ansluten till en elektrisk utlopp . Ibland är det själva försäljningsstället som är problemet , så först testa uttaget med en annan elektrisk apparat i förväg . Om nätadaptern är ansluten till ett grenuttag kontrollerar du att grenuttaget är påslaget .
Andra möjligheter

Om Toshiba P35 – S609 fortsätter att köras på batteriet även när den är inkopplad , i vissa sällsynta fall kan problemet ligga med DC – in jack , inte nätadaptern . Med tiden kan domkraften skalas eller skadas , och nätadaptern kan inte få kontakt när inkopplad knuffas kabeln eller flytta strömkontakten och tillbaka kan aktivera nätadaptern komma i kontakt med domkraften . Till skillnad från nätadaptern , men DC – in jack kan inte bytas ut lika lätt .
Byte

Du kan köpa ett nytt batteri från Toshiba hemsida . För att hitta en kompatibel adapter , gå till Toshiba Direct , klicka på ” nätadapter ” kategorin , och välj sedan Toshiba Satellite P35 – S609 från produktval . Den ny adapter för Toshiba P35 är artikelnummer PA3336U – 2ACA . Se till att du köper rätt del , eftersom använder en inkompatibel nätadapter kan skada batteriet , nätadaptern eller datorn .

Lämna ett svar