Ta bort dubbletter av låtar på iTunes Hårddisk

Inom musikindustrin , är det inte ovanligt att en låt att vänja mer än en gång . Du kan hitta en låt på konstnärens original -CD , återigen på en film soundtrack och en tredje gång på en samlingsskiva . Med tiden kan ditt iTunes-bibliotek fyll med dubbletter av låtar , med hårddiskutrymme och orsakar samma låt som förekommer ofta i ” Shuffle ” -läge . Oavsett om du har din låt biblioteket lagras på en intern eller extern hårddisk , är arbetet med att ta bort dubbletter låtar i iTunes densamma . Instruktioner
1

Öppna iTunes och markera ditt musikbibliotek .
2

Klicka på ” File ” längst upp i iTunes . Välj ” Visa dubbletter ” att visa matchningar baserat på låtnamn och artist titel . Med denna metod , är en studioinspelning och en liveinspelning betraktas dubbletter . För att hitta exakta kopior , som i exakt samma version av en låt , välj ” Display exakta kopior ” från menyn i stället .
3

Klicka på någon av rubrikerna på toppen av din bibliotek för att sortera låtarna . Till exempel , kan låtarna sorteras efter namn , Inkom Konstnär eller datum . Välj sortering som tilltalar dig .
4

Klicka på namnet på den låt som du vill radera .
5

Klicka på ” Redigera ” längst upp i iTunes fönster . Välj ” Ta bort ” från menyn för att ta bort låten från iTunes-biblioteket . Fortsätt att ta bort alla dubbletter låtar på detta sätt .

Lämna ett svar