Ställa form av bild i Excel

I Microsoft Excel 2007 , kan du förvandla en bild i din arbetsbok i en annan form än vad det är . Den ” Picture Shape ” -knappen kan användas för att förvandla din bild till en allt från en grundform till en bildtext . Följ stegen nedan för att lära sig att ställa formen på en bild i Microsoft Excel . Saker du behöver
Microsoft Excel 2007
Visa fler instruktioner
1

Starta Microsoft Excel 2007 och öppna en arbetsbok som innehåller en bild i en form som du vill ändra eller starta en ny arbetsbok och infoga en bild som kommer att ändras till en form .
2

Välj den bild som du vill ändra formen på genom att klicka på det . Bilden kommer att omges av vita storlekshandtagen när den är vald .
3

Välj ” Format ” -fliken längst upp i Excel- skärmen . Detta kommer att visa Format bandet som innehåller all formatering för bilder i Excel .
4

Klicka på den lilla pilen till höger om ” Picture Shape ” -knappen . En rullgardinsmeny visas som visar alla de former du kan använda på den markerade bilden . Bestäm vilken form du vill använda på bilden och klicka för att tillämpa det
5

. Du kommer att se att den valda bilden omedelbart kommer att ändras till att bli den form du har valt .

Lämna ett svar