Skillnad mellan Visual Studio Standard & Professional

Microsofts Visual Studio är en full funktion utvecklingsverktyg för Windows-plattformen . Den stöder en mängd olika programmeringsspråk , inklusive C + + , C # och Visual Basic . Paketet innehåller också Visual Web Developer , ett verktyg för att redigera den kod som används inom webbplatser . Som av 2010 , är den programvara verktyg finns i två versioner : Standard och Professional . Som namnen antyder, är den professionella versionen mer fullfjädrad än standardversionen , vilket gör det till ett mer attraktivt verktyg för professionella utvecklare än standardversionen . Pressmeddelanden
p Det bör noteras att , beroende på vilken version du använder , kan du eller kanske inte har tillgång till alla de uppräknade språken , användare av Visual Studio 2005 och äldre kommer också att ha verktyg för J # , medan användare av Visual Studio 2008 och senare kommer inte.
Set – up

En av de första skillnaderna användarna kommer att märka mellan standard och Professional Editions av programvaran visas under installationen . Visual Studio Professional erbjuder fler alternativ för användaren under installationen , så stor customability att passa de unika utvecklingsbehov hos användaren .
Lades menypunkter

majoriteten av användarna förmodligen inte skulle verkligen behöva den professionella versionen , som standardversionen är ett ganska kraftfullt paket . När det kommer till kodning i någon av de offline språken , en av de stora skillnaderna mellan Standard och Professional Editions är menyerna , de professionella versionerna lägger verktygen ut något annorlunda och erbjuder mer av dem . Tyvärr kan detta göra den professionella utgåvan verkar lite rörig .
64 bitars stöd

Dock kommer användarna är intresserade av 64 bitars utveckling måste köpa den professionella versionen av sviten , eftersom det normala saknas många viktiga verktyg för utveckling för 64-bitars system , inklusive en debugger för 64-bitars program .
databas stöd

Utvecklare behöver avancerad databasverktyg måste också titta på att få den professionella versionen , eftersom databasen stöd för standardversionen är långt sämre från det .
Kostnad

standardversionen är betydligt billigare än den professionella ett , men om du behöver den extra funktionalitet Professional Edition , är du kvar med inget annat val än att absorbera den extra kostnaden .

Lämna ett svar