Så här öppnar du Password Manager

Operativsystemet Windows har ett användarkonto och lösenord manager som låter dig redigera och skapa användarnamn och lösenord på systemet . Lösenordet Manager kan en administratör konfigurera lösenord för varje användare i systemet , men en användare också har tillgång till chefen för sin egen räkning . Ändra lösenord ofta säkrar datorn mot obehörig åtkomst från någon som har förvärvat användarens lösenord . Instruktioner
1

Klicka på Windows ” Start ” -knappen i aktivitetsfältet och välj ” Kontrollpanelen . ” Detta visar ett fönster med flera länk alternativ .
2

Typ ” Användarkonton ” i sökrutan högst upp till höger på ” Kontrollpanelen . ” Tryck ” Enter ” för att visa en lista över konto Utilities . Klicka på ” Användarkonton ”. Det är ledningen konsol för användare och konton ” lösenord .
3

Klicka på” Hantera ett annat konto ” om du vill redigera andra användares lösenord på datorn . Klicka på ” Ändra lösenord ”.
4

Skriv det nya lösenordet i textrutorna om du vill ändra lösenordet för användaren . Klicka på ” Ändra lösenord ” för att slutföra ändringarna .

Lämna ett svar