Så här kontrollerar du om Systemåterställning är Working Höger

Systemåterställning är ett bra verktyg som följer med Windows för att hjälpa dig att gå tillbaka ett steg eller tre för att ångra misstag eller problem . Problemet med Systemåterställning , är dock att det inte alltid fungerar , så att du ibland måste testa det för att se till att det kommer att vara där när du behöver det . Kontroll på Systemåterställning är lite av en process , men det kommer att vara väl värt det när du behöver det . Instruktioner
1

Säkerhetskopiera dina filer . Den Restore -funktionen kanske inte alltid fungerar , men det brukar inte raderar dina filer från systemet upp heller . Men det kan hända , så var beredd .
2

Kontrollera om ” Restore ” är igång . Gå till Datorhantering genom att gå till rutan Kör och skriva ” compmgmt.msc ” . Expandera ” Tjänster och program ” -menyn och klicka på tjänsterna . På höger sida , leta efter ”Systemåterställning Services , ” och se om kolumnen bredvid har startat . Om inte , klicka på ” Start ” i verktygsfältet . Addera 3

Aktivera Systemåterställning på systemenheten och andra hårddiskar . Högerklicka på ” Den här datorn ” -ikonen på skrivbordet och välj egenskaper . Välj fliken Systemåterställning . Statusen ska ställas till övervakning på alla hårddiskar . Om det inte är övervakning , kolla ” Inaktivera systemåterställning på alla enheter ”-rutan , och klicka på Verkställ . Sedan avmarkera rutan och klicka på Verkställ igen . Detta kommer att återställa systemåterställning , men kommer att få datorn att förlora alla sina återställningspunkter .
4

Kontrollera att det finns tillräckligt med utrymme på hårddisken . Om det finns mindre än 50 MB ledigt , Systemåterställning kommer att stängas av och ta bort återställningspunkter . Systemåterställning startar inte förrän det finns minst 200 MB utrymme .
5

söka efter fel . Typ ” eventvwr.msc /s ” i rutan Kör på ” Start ” -menyn , och tryck enter . Klicka på ” System ” kategorin , och klicka sedan på ” Källa ” i toppen av kolonnen för att sortera efter källan . Leta efter ” sr ” eller ” srservice , ” och dubbelklicka på eventuella förekomster . Se om det finns några problem och förklaringar .
6

Starta om datorn i felsäkert läge , och prova att köra en systemåterställning . Skapa en systemåterställningspunkt först om det inte finns något att använda . Om detta lyckas , prova att köra en systemåterställning i normalläge .

Lämna ett svar