Så här använder du Apple Magic Mouse

På arbetsplatsen vi tillbringade större delen av vår dag sitter vid våra skrivbord arbetar på datorn schemaläggning kontoret uppgift och slutföra assignments.Day i dag ut vi rutinmässigt utför samma datorfunktioner på trogna dator och mus gör otaliga drag på vår datorskärm . Den armbågen och fingerrörelser kan bli påfrestande och färgades vid slutet av dagen. Teknik dessa dagar ständigt kommer ut med nya uppfinningar för att göra vårt arbete dag lite mer bekväm . Apple har kommit med en ny skapelse i en form av magisk mus . Instruktioner
1

Mulitouch display att använda fingergester för att navigera i stället för ett klick eller med en kavel muskula typ . Du kan gest genom att bläddra genom dokument och panorera över bilder eller svepa bakåt eller framåt genom bilder . Det är tryckkänslig och trådlösa blå tand -anslutning .
2

Du kan använda musen för att klämma ihop eller vidga dina fingrar för att zooma in och ut på bilder eller rotera en bild . Förhindra mindre stress på dig fingret och handleden . Det surfa bred som design erbjuder komfort direkt till användarens handen begränsar rörelse trycket klick . Du behöver inte tända handen från den magiska musen till enkel eller dubbel klick .
3 p Det tar lite övning för att få den grundläggande av beröring intrycket ned pad . Det kommer att vara väl värt energin spara medan flera tasking .

Lämna ett svar