Så för att ändra färgen på din laptop

Det finns många olikfärgade bärbara datorer som finns på marknaden , men de kan medföra några olika problem . Om du har en bärbar dator som fungerar bra , kommer du inte nödvändigtvis vill köpa en helt ny bara på grund av färgen . Det andra problemet är att du kan – en dag – verkligen önskar att du inte hade köpt en ljus – grön laptop . Det är en mycket billig och icke – permanent lösning för att få en färgad laptop . Laptop skins – Tunn, självhäftande dekaler som passar på toppen och insidan av din dator – kan köpas ändra färgen på din dator . Bäst av allt , de är också flyttbar . Saker du behöver
Skin
Laptop
ren trasa
Tape
Saxar
Kreditkort
Visa fler instruktioner
1

Köp en hud som du gillar i valfri färg eller med någon grafisk . Se till att du köper ett skin i rätt storlek så att den passar din bärbara dator på rätt sätt .
2

Torka av toppen på din dator för att avlägsna smuts och skräp . Om det finns något spill , rengör dem med en lätt fuktad trasa
3

Placera huden – . Med backar fortfarande – på toppen av din bärbara dator . När det är perfekt centrerad , toppen och botten av huden till den bärbara datorn bandet. Detta kommer att säkerställa att huden är perfekt centrerad när fäst till den bärbara datorn .
4

Vik den vänstra sidan av huden tillbaka tills du når bandet . Dra av baksidan från just den vänstra sidan av huden . Skär uppbackning av med en sax .
5

Vik den vänstra sidan av huden tillbaka ner långsamt . Medan du vika huden nedåt , använda ett kreditkort för att skrapa – försiktigt – huden ner på den bärbara datorn . Detta kommer att se till att inga luftbubblor fångas i huden .
6

Ta bort tejpen från den bärbara datorn . Vik den högra sidan av huden tillbaka och bort kvarvarande uppbackning från huden.
7

Vik den högra sidan av huden ner på den bärbara datorn. Använd kreditkortet igen för att skrapa huden ner på den bärbara datorn .

Lämna ett svar