Problem att skriva ut checkar i QuickBooks Pro 2008

Då och då kommer det att bli svårt att skriva ut checkar från QuickBooks Pro 2008 mjukvaran . Dessa problem kan uppstå på någon version , eller år av QuickBooks . Problemen sträcker sig från enkla till mer komplexa . Om ingenting Utskrift
p Det kan verka lite självklart , men se till att skrivaren är faktiskt på . Förutom att se till att skrivaren är redo att ta emot ett utskriftsjobb . Titta efter den gröna lampan som visar att skrivaren är ” Klar . ”

Försök skriva ut från Anteckningar eller Microsoft Word . Kontrollera utskriftskön genom att klicka på den lilla skrivarikonen i det nedre högra verktygspanelen eller i Kontrollpanelen på datorn . Det kan finnas ett antal utskrifter som ” fastnat ”. Addera Om Kontroller Utskrift i omvänd ordning

Kasta inte bort eller strimla lönecheckar bara för att nummer på kontrollen kanske inte matchar de nummer som tilldelats i SPCS . Gå in på banken registret och ändra siffrorna för att matcha de utskrivna kontrollerna . För att åtgärda detta händer igen , öppna din standardskrivare i ” Skrivare och fax ” -mappen i kontrollpanelen . Klicka på ”Egenskaper” och ändra alternativet från tryckta sista sidorna först att skriva ut första sidorna . Klicka på ” Spara ”.
Vad inte kan skrivas ut på kontroller ?

QuickBooks kan skriva ut de tre kontrollerna avsnittet voucher enstaka kontroller eller tre former check med stubbar på sidan . Vad QuickBooks kommer inte ut omfattar bankkonto och bankkod och individuella check . Detta hjälper till att förhindra bedrägliga kontroller skrivs ut via SPCS .

Lämna ett svar