Om olika typer av Computer Projektorer

Det finns olika typer av dator projektorer som passar varje presentation eller behov visning . Det finns också olika komponenter och funktioner som kommer med varje typ . Vissa behöver inte professionell installation , medan andra behöver en professionell installatör för att justera bildförhållandet . Priserna varierar också med varje typ , så det är viktigt att förstå vilka typer innan du köper eller hyr en. Funktion

Computer projektorer ger video och ljud presentationer inför publik . I seminarier eller konferenser , koppla upp datorn projektorer till en bärbar dator eller arbetsstation gör presentationerna enklare . Ibland dela monitorer skulle inte fungera , särskilt om du har fler än två personer som deltog i mötet . Vidare dator projektorer ger förstorade bilder synliga även vid längre bort avstånd , såsom de som ses i stora konventioner som hålls i större arenor .
Typer
p Det finns två huvudsakliga typer av dataprojektor , takfästet och bordsskiva . När du väljer ett takfäste projektor , måste man veta det fasta avståndet mellan projektorn och skärmen . Ju längre avståndet mellan projektorn från skärmen , desto större blir bilden . Brädspel projektorer , å andra sidan , är portabla jämfört med takmontering . Bärbarhet och enkel installation gör att bordsskivan dataprojektor mycket önskvärt för upptagen yrkesverksamma . De hjälper sparar företagen pengar genom att ge flexibilitet i mötesplatser .
Funktioner

Ett ultralätt dator projektor är det bästa valet för en resande presentatör . Med en genomsnittlig vikt av 2 till £ 10 , kan det ske var som helst . Ett konferensrum projektor är tyngre och skrymmande . Man kan bära denna typ av projektor från rum till rum om det behövs . Den levereras med extra tillbehör såsom en laser – pekdon , dokumentkamera extra portar dator och en mus som fjärrstyrs . Den fasta projektor är den tyngsta , har den högsta upplösningen , och är den dyraste bland de tre . Den levereras med tillbehör som liknar projektorerna konferensrum och kan spela upp video från en DVD-spelare eller videobandspelare samt.
Betydelse

Computer projektorer göra presentationen mer tilltalande till publiken. De gör presentationer ser mer professionellt gjort jämfört med vanligt whiteboard eller blädderblock . Stora konventioner gynnas också av den större bilder som kan ses av alla , vilket eliminerar behovet för publiken att samla närmare den främre raden .
Varning

Vid installation fast eller takfäste projektorer , se till att lämna tillräckligt med utrymme mellan projektorn och väggen för att säkerställa tillräcklig ventilation . Otillräckligt utrymme kan överhettas enheten , vilket kan orsaka brand . Det är också viktigt att välja enheter som har tystare inbyggda fläktar , speciellt för portabla projektorer att inte avbryta presentationen av buller från aggregatet .

Lämna ett svar