Om Mac Mini

Stationära datorer används för många arbetsuppgifter som sträcker sig från underhållning till affärer . Lagring av filer såsom video , bilder, musik och andra dokument är några av de vanligaste orsakerna till att använda en stationär dator . Även om de är användbara , ibland tar de upp en stor mängd utrymme på skrivbordet . Mac Mini kan lösa space du ibland upplever när du arbetar med en dator . Det har flera funktioner som kan förbättra det sätt du utför dina dagliga uppgifter på datorn . Funktion

Mac Mini är en stationär dator från Apple . Du kan utföra en mängd olika uppgifter som att surfa på Internet , visa foton , titta på video och lyssna på musik . Inte bara kan du roa dig med multimedia funktioner som ingår i Mac Mini , men det kan också användas som ett produktivt verktyg . Skapa och redigera dokument för affärer eller skolan kan göras med Mac Minis inbyggda applikationer . Trots sin storlek är kompakt , kan Mac Mini fortfarande tillåter dig att göra olika dator obligatoriska aktiviteter .
Funktioner

Precis som andra stationära datorer , innehåller Mac Mini en hårddisk för lagring , en optisk enhet och datorns minne . En av dess mest populära funktioner är dess kompakta storlek . Det tar inte upp mycket plats i ett särskilt utrymme och kan enkelt stoppas utom synhåll . Titta på dina favoritfilmer medan du sitter bekvämt i en soffa . Den medföljande fjärrkontrollen Apple Remote kan du även navigera genom menyerna .
Identification

totala storleken på Mac Mini är extremt liten . Den mäter 2 inches i höjd , 6,5 inches i bredd , 6,5 inches i djupet och 2.9 pounds i vikt . På baksidan av Mac Mini , det finns flera anslutningsportar att fästa ytterligare kringutrustning till den . Några av dessa hamnar har en högtalaranslutning , FireWire -anslutning , fyra USB-portar , en VGA- videoutgång och en S – Video komposit utgång .
Överväganden

Även om en av de mest populära skäl för att få en Mac Mini är dess storlek . Dess ovanligt liten storlek på enheten begränsar dess uppgraderingsmöjligheter . Du är begränsad till det belopp av ytterligare komponenter du kan lägga in i Mac Mini . Dess kompakta storlek kommer inte vara ett problem om du inte planerar att uppgradera den ofta . För det mesta , är Mac Mini en lämplig stationär dator för ditt dagliga dator behöver. Den utför många av de vanliga uppgifter som en full storlek stationär dator kunde .
Fördelar

spara utrymme är en av de bästa fördelarna med Mac Mini . På grund av sin ringa storlek, kan den också användas som en bärbar dator . Res till flera destinationer med din Mac Mini och bara ansluta den till en datorskärm eller en högupplöst TV med en PC -anslutning . Med den medföljande fjärrkontrollen Apple Remote , kan Mac Mini kan användas för att förbättra din nuvarande hemmabiosystem samt. Anslut den till en kompatibel TV och börja surfa på Internet , titta på foton och titta på filmer i ditt vardagsrum .

Lämna ett svar