Om Karriär i datautrustning och nätverk

Karriär i datornätverk är fortfarande ett alternativ , men arbetsgivare ser nu mer och mer för sökande med olika expertområden . Till exempel , troligen nätverk och SQL kunskaper kommer att kombineras på många företag . Grundläggande färdigheter

kandiderandes begreppen en karriär i nätverk med traditionella hårdvara färdigheter – såsom TCP /IP , routrar och switchar , network address translation , plus RAID och JBOD – måste justeras , lägga kanske en förståelse av SQL . En förtrogenhet med MS Office och särskilt MS Visio är också stora tillgångar för ingenjörer som måste skapa nätverk diagram som visar alla noder .
Hårdvara Datorkunskaper

En ingenjör kommer behöver kompetens kabeldragning en kommunikation skåp , med möjlighet att avsluta Cat – 5 nätverkskablar , och användning av kompetens kabelhantering . Detta innebär att efter 568 -A eller 568 -B ledningar system och skapa snyggt , leder städad droppe på patchpanel .
Andra färdigheter

att följa en karriär inom hårdvara och nätverk , måste en anställd ha människor färdigheter samtidigt som de kan för att diagnostisera datorrelaterade problem eftersom de hänför sig till ett nätverk . Detta innebär att precisera nätverksproblem och veta var man ska leta efter anslutningsproblem samtidigt behandla människor med takt och respekt .

Lämna ett svar