Min bärbara dator inte går att mata ut en CD

Eftersom bärbara datorer är tänkt att bäras runt , är laptop hårdvara byggd för att vara robust och pålitlig , men varje gång på ett tag , kan du stöta på problem . En fråga du kanske ser är när din bärbara CD-eller DVD-enhet vägrar att öppna när du trycker på utmatningsknappen . Detta kan orsakas av själva skivan om det var felaktigt isatt eller om det lidit skada medan inuti frekvensomriktaren , eller det kan orsakas av ett fel i enheten . Laptop CD-enhet tillverkare förutsåg frågan och lagt ett sätt att tvinga enheten öppen . Saker du behöver
Paperclip
Visa fler instruktioner
1

räta ut ena änden av ett gem . Försök att få till slutet så rakt som möjligt .
2

Skjut gem i hålet på framsidan av CD -enheten . Placeringen av hålet kommer att vara olika för varje modell av bärbar dator , men det kommer att finnas ett hål någonstans på där. Strax efter att du trycker på gemet i , bör du känner ett klick , och enheten kommer att driva ut .
3

Ta bort gemet och dra ut hårddisken . Du kan nu ta bort CD-skivan och skjut enheten på plats igen . Om CD som orsakade problemet , till exempel , om etiketten var för tjock , bör enheten börja mata normalt . Men om enheten var problemet , måste du använda ett gem varje gång du behöver för att öppna enheten .

Lämna ett svar