Microsoft PowerPoint Explained

Microsoft PowerPoint är ett program som används för att skapa presentationer , såsom de för affärs -och akademiska miljöer . Du kan förstå PowerPoint genom att inse att det är ett verktyg för en person eller ett team för att tydligt kommunicera viktiga punkter att många andra människor . Det exakta sättet PowerPoint appliceras beror på de mål för presentationen på arbetsplatsen , klassrummet eller annan inställning . Göra en presentation

En PowerPoint presentation innehåller en serie diabilder , analoga med sidorna i ett ordbehandlingsdokument . På bilden du placera text , bilder och grafik är relevanta för din presentation . Om du förstår hur man använder en ordbehandlare , förstår du mycket om hur man komponerar en bild i PowerPoint . PowerPoint har många verktyg för att skapa och ordna innehåll som ordbehandlingsprogram har , inklusive verktyg som låter dig använda och manipulera text . Till exempel har PowerPoint verktyg för att skapa punktlistor och ändra typsnitt för text , exempelvis från Times New Roman till Helvetica .
Graphics

PowerPoint-användare kör detta programmets grafiska verktyg för att visuellt intresse för sina presentationer . Användare kan ladda royalty – fria stock art , som kallas clip art , från en databas internt till PowerPoint . De kan också klippa och klistra digital grafik från andra källor , inklusive webben . En grafisk funktion PowerPoint har att ordbehandlare inte är övergångar , vilket ger en form av animation för PowerPoint-presentationer . Övergångar kan du flytta från en bild till en annan med hjälp av stiliserade animation , såsom blekning eller upplösning . Användare tillämpa dessa övergångar genom att välja dem från en lista över tillgängliga effekter .
Ger presentationen

Med sin förhandsvisning funktion , låter PowerPoint du se vad din publik kommer att se . När en användare har skapat en presentation , kommer han klickar förhandsgranskningsverktyget att berätta PowerPoint för att visa sina bilder i helskärmsläge . Han ska sedan använda tangentbordets piltangenter för att flytta från en bild till nästa , kolla övergångarna , timing , text och grafik . Han kommer att använda samma verktyg när du ger presentationen till den faktiska publiken . Dock kommer den dator som kör presentationen bifogas projektion utrustning för visning på en stor skärm . Varje PowerPoint kommer att innehålla anteckningar att läsa under presentationen .
Fristående viewer

Datoranvändare som saknar fullständiga PowerPoint mjukvara och vill visa en presentation kan använda Microsofts gratis fristående viewer . När detta Viewer installeras , kan det visa en presentation precis som fullständig betalversion av programmet gör . Redigera presentationen kräver dock den fullständiga versionen . Addera Visual Basic for Applications

Eftersom PowerPoint har kanske inte alla anpassade verktyg ett arbetslag behöver för presentationer , PowerPoint har en programmeringsmiljö inbyggd i det som kallas Visual Basic for Applications . Programmerare kan använda detta språk för att placera en viss typ av innehåll på en bild som PowerPoint inte lätt inte levererar . Till exempel innebär leverans PowerPoint inte med ett verktyg för sortering punktlista . Programmerare kan programmera detta verktyg med hjälp av Visual Basic .

Lämna ett svar