Mac Mini Felsökning

The Mac mini är det mest energieffektiva stationära dator på marknaden . Den har en processor på upp till 2,66 GHz och upp till 500 GB minne . Datorn har även fem USB-portar och en FireWire 800-port . Trots alla dess fantastiska funktioner , kan du stöter ibland på ett problem som du inte vet hur man ska lösa . Prova felsökning av problem på egen hand innan du kontaktar kundtjänst . Problem med ett program
p Om du har problem med ett program som inte är en Apple-program , bör du kontakta tillverkaren . Ofta kommer programvarutillverkare har uppdateringar för sina program direkt på deras hemsida . Om du vill ställa in din Mac mini för automatiska uppdateringar för den senaste Apple- programvaran , kan du göra det via Programuppdatering i Systeminställningar ( som du kan komma åt från Apple-menyn ) .
trådlös AirPort frågor
p Om du upplever problem när du använder kommunikation trådlöst AirPort , kontrollera att programvaran har konfigurerats korrekt . Kontrollera att datorn du försöker ansluta till är utrustad med en trådlös åtkomstpunkt och att du är inom räckhåll för antennen i den andra nätverkets åtkomstpunkt . Kontrollera nivån AirPort -signalen . Du kommer att se upp till fyra streck i ikonen , som finns i menyraden . Kom också ihåg att föremål ovanpå datorn kan störa signalen .
Ut en skiva
p Om du har problem med att mata ut en skiva , stäng alla program och tryck på ” Utmatningstangent ” på tangentbordet . Om ditt tangentbord inte är en Apple en, försök att trycka på F12 . Om detta inte löser ditt problem , öppna ett Finder- fönster och klicka på eject -ikonen , som ligger bredvid skivsymbolen i sidofältet . Du kan också dra skivan till papperskorgen . Om allt annat misslyckas , försök att starta om datorn samtidigt som du trycker ned musknappen .

Lämna ett svar