Lägga till skärmsläckare till KDE

KDE är ett grafiskt användargränssnitt som används med Linux distributioner såsom openSUSE att göra operativsystemet mer användarvänligt . Det ger en skrivbordsmiljö där användare kan navigera i operativsystemet , installerar program och utföra anpassningar . När KDE installeras som en del av operativsystemet för Linux-distribution , kan du lägga en skärmsläckare till KDE miljön genom att konfigurera alternativen i ” Inställningar för skärmsläckare ” utility . Instruktioner
1

Högerklicka på ett tomt område på skrivbordet och välj ” Anpassa skrivbordet ” från popup-listan . Dialogrutan Inställningar öppnas .
2

Klicka på ” Screen Saver ” -ikonen i den vänstra rutan i fönstret . Listan över skärmsläckare installerad i systemet kommer att visas i ” Screen Saver ” rutan .
3

Bläddra i listan över skärmsläckare , klicka på en skärmsläckare namn för att markera det . En liten förhandsvisning av skärmsläckaren visas på högra sidan av fönstret .
4

Klicka på ” Setup ” -knappen . Justera skärmsläckare alternativ , såsom hastighet , i den nya dialogrutan . Klicka på kryssrutan bredvid ” Starta automatiskt ” i rutan Inställningar , sedan använda upp och ner pilarna för att välja en tid för skärmsläckaren att aktiveras efter en period av inaktivitet . Klicka på ” Verkställ ” och sedan ” OK . ” Addera

Lämna ett svar