Lägga till låtar till datorn Playlist Sedan till din iPod

Om du har byggt ett bibliotek av digitala ljudfiler under en längre tid , då ditt musikbibliotek kan vara ganska stor . Beroende på dina intressen i musik , det kan också vara olika. Även om du kan konfigurera Apples iTunes eller din iPod att blanda slumpmässigt igenom biblioteket , kan du vara på humör för att bara höra en viss typ av musik . Du kan skapa en spellista i iTunes som består av en grupp av låtar som du vill höra , då kan du överföra den spellistan till din iPod . Instruktioner
1

Starta iTunes . Om du inte redan har installerat iTunes , gå till iTunes hämtningssidan på apple.com . Klicka på den blå ” Download Now ” länken till vänster i fönstret , spara filen på datorn och följ anvisningarna för att slutföra installationen .
2

Klicka på ” Music ” under ” Library ” på vänster sida av fönstret .
3

Klicka på en låt som du vill lägga till en spellista och sedan dra den låten till önskad spellista i ” Spellistor ” avsnittet på vänster i fönstret. Om du vill skapa en spellista från början , klicka på ” File ” längst upp i fönstret , klicka på ” Ny spellista ” och skriv in ett namn för spellistan . Du kan också lägga till flera låtar till en spellista på en gång genom att hålla ” Ctrl ” -tangenten på tangentbordet samtidigt som du klickar på låtarna .
4

Anslut den stora änden av din iPod USB -kabeln till undersidan av iPod , anslut sedan den andra änden till en USB -port på datorn .
5

Klicka på din iPod under ” enheter ” på vänster sida av fönstret .
6

Klicka på ” Musik ” ​​-fliken i mittsektionen i iTunes-fönstret .
7

Markera rutan till vänster om ” Synkronisera musik . ”
8

Klicka på ” hela musikbiblioteket ”för att synkronisera alla dina iTunes-låtar och spellistor , eller klickar på” Markerade spellistor , artister, album och genrer ” att bara synkronisera vissa objekt . Detta kommer att expandera en lista över objekt på din dator , där du kommer att behöva kontrollera varje objekt som du vill synkronisera till din iPod .
9

Klicka på ” Verkställ ” längst ned i fönstret , och klicka sedan på ” Sync” för att lägga till objekt, inklusive din spellista , till din iPod .

Lämna ett svar