Lägga till en Drupal Theme

Drupal är ett content management system ( CMS ) som du kan använda för att hantera och uppdatera din hemsida . Anpassade teman kan läggas till din Drupals webbplats att ändra sin visuella aspekten . Du kan ladda ner teman som har utformats för att arbeta med Drupal vid den officiella Drupal teman sidan . Efter nedladdning av teman , lägger du dem till din webbplats genom att ladda upp dem till rätt katalog av Drupal installation på din webbplats . Instruktioner
1

Ladda Drupal tema du vill lägga till din webbplats ( se Resurser ) . Utdrag temat till en plats på din hårddisk .
2

Öppna ditt FTP- program och logga in på ditt webbhotell konto . Navigera till Drupal katalog på din webbplats . Skapa en ny mapp i denna katalog som heter ” platser . ” Öppna ” webbplatser ” -mappen och skapa en ny mapp som heter ” All ”. Öppna ” All ” -mappen och skapa en ny mapp som heter ” Teman ”.
3

Ladda upp mappen som innehåller Drupal tema som du hämtade till ” Themes ” mapp du just skapat . Stäng FTP-program efter att du har laddat upp Drupal tema till din Drupal installation .
4

Öppna en webbläsare och navigera till den administrativa panelen på Drupal installation . Logga in till panelen med administratörens användarnamn och lösenord för installationen .
5

Klicka på ” Administratör ” -fliken längst upp på den administrativa panelen . Klicka på ” Site Building ” länken i ” Administratör ”-avsnittet . Klicka på ” Teman ” länken på ” Site Building ” sidan du kommer till .
6

Lokalisera det tema som du har laddat upp och klicka på den vita rutan bredvid texten som lyder ” Enabled ” till placera en bock i den . Klicka på ” Save Configuration ” -knappen längst ner på denna sida för att aktivera ditt tema . Den Drupal-tema kommer nu att installeras , aktiveras och läggs till din webbplats .

Lämna ett svar