Lägga till anteckningar till en Power Point presentation Slide

Microsoft PowerPoint är en del av MS Office och används för att skapa presentationer för att förmedla information till en publik . Det gör detta genom att skapa bilder som visas i ordning och förändring som du går igenom presentationen . PowerPoint har en funktion som gör att du kan lägga till anteckningar till bilderna , som kan hjälpa dig i den muntliga delen av din presentation . Saker du behöver
dator med MS PowerPoint
PowerPoint presentation att lägga till anteckningar till .
Visa fler instruktioner
1

Open MS PowerPoint på din dator . Låt programmet helt ladda. Klicka på ” Arkiv ” -menyn längst upp på skärmen och klicka sedan på ” Öppna”. Bläddra genom mapparna tills du hittar din presentation . Klicka på den för att markera filen och klicka på ” Öppna” .
2

Klicka på ” Visa ” -menyn längst upp på skärmen . Klicka sedan på ” Slide Sorter ” kommandot för att ange slide – sorterare skärmen . Klicka på bilden du vill lägga till anteckningar till .
3

Klicka på ” Anteckningar ” knappen när du har valt bilden . Ett nytt fönster kommer att dyka upp som gör att du kan skriva några anteckningar du vill lägga till just den bilden . Klicka på ” Stäng”-knappen när du har skrivit klart .
4

Fortsätt lägga till anteckningar till dina bilder på detta sätt tills du har gjort alla de anteckningar du behöver . Klicka på menyn ”Visa” och välj ” Normal . ” Du bör kunna se not i förhandsgranskningen rutor för diabilder
5

Klicka på ” Arkiv ” -menyn och klicka på ”Skriv ut ” för att få upp fönstret Skriv ut. På den nedre vänstra sidan av utskriften fönstret finns en rullgardinsmenyn under ” Skriv vad . ” Klicka på pilen för rullgardinsmenyn och välj ” Anteckningar Sida . ” Klicka på ” OK ” för att skriva ut en sida på noterna .

Lämna ett svar