Konvertera PDF till Excel Med Freeware

Dela kalkylblad över flera datorsystem kan vara svårt om datorerna inte är utrustade med samma version av programvaran med vilken den skapades . Att dela dina dokument som PDF-filer eliminerar behovet att oroa programvara kompatibilitet och frågor formatering . Om du vill redigera information i PDF , däremot , måste du konvertera den tillbaka till sitt ursprungliga format . Lyckligtvis finns det flera gratis program som gör att du kan konvertera en PDF till ett Excel-kalkylblad . Instruktioner
1

Använd PDF till Excel hemsida . Sajten har en gratis konverterare som låter dig ladda upp din PDF-fil och konvertera det till ett Microsoft Excel-kalkylblad . Den konverterade kalkylbladet kommer att skickas till dig .
2

Använd gratis filkonverterare finns på Zamzar.com att konvertera dina PDF till Excel . Ladda ner PDF och välj lämplig filändelse från rullgardinsmenyn . Du kan välja antingen en . Xls , som är kompatibel med alla versioner av Excel , eller . Xlsx , som är kompatibel med Excel 2007 . Ange din e-postadress för att få din konverterade filen .
3

Konvertera PDF till Excel med hjälp av gratis PDF Converter på Cometdocs.com . Helt enkelt ladda upp din PDF- filen och välj ” PDF till Excel ” från listan med alternativ i mitten av fönstret . Cometdocs mailar Excel-filen till dig när konverteringen är klar .

Lämna ett svar