Konvertera e- filer till PDF

Konvertera dina e-filer till PDF-format är sätt att hålla dem på en annan plats i ett universellt format . PDF-filer är multi – plattform , så att de kan öppnas på olika operativsystem . Detta är praktiskt när du behöver skicka filerna till någon som driver ett annat system än vad du gör . Det gör också att lagra gamla e-postmeddelanden enklare . Det är ganska lätt att omvandla ett mail till en PDF . Instruktioner
1

Hämta och installera Adobe skrivardrivrutiner , Adobe Acrobat ( full version ) eller novaPDF till datorn . ( Se ” Resurser ” för länk för att ladda ner programmen ) . Du behöver ett av dessa program för att fortsätta med stegen . Det finns en avgift i samband med att köpa den fulla versionen av Adobe Acrobat och någon version av novaPDF . Adobe PostScript skrivardrivrutiner är en gratis nedladdning från Adobes webbplats . Det gör att du kan skriva ut filer till PDF-format .

Efter nedladdning ett av programmen , hitta var du sparade den på datorn . Dubbelklicka på installationsfilen och följ anvisningarna på guiden för att installera programmet .
2

Öppna e-postmeddelandet som du vill konvertera . Du kan öppna den i ett e-postprogram som Microsoft Outlook eller Outlook Express , eller i din webbläsare med tjänster såsom Gmail eller Yahoo .
3

Klicka på ”Skriv ut ” för att skriva ut e-post . I Outlook kan du gå till ” File” och sedan ” Skriv ut. ” Om du har e- öppen i din webbläsare , klicka på ” File ” och sedan ” Print ” också .
4 Välj ” Adobe PDF Printer ” ( om du hämtat en av Adobe-produkter ) eller ” novaPDF Pro Server ” ( om du har installerat novaPDF ) som skrivaren att skriva ut e-post till . Klicka på ” OK ” för att skriva ut e-post till Adobes skrivaren . E-postmeddelandet kommer att omvandlas till en PDF och öppnas i Adobe Reader eller Acrobat . Klicka på ” File ” och sedan ” Spara en kopia ” för att spara filen som en PDF .

Lämna ett svar