Konvertera DVD ISO till VIDEO_TS

DVD i ISO -format möjliggör enkel digital överföring och distribution . ISO brukar monteras som en virtuell DVD , så du kan spela det som vanligt eller brännas till tomma media för lek utanför datorn . Med DVD-skivan som en enda fil är inte alltid bekvämt , dock . När du behöver för att komma åt enskilda videofiler på skivan – de markerade VIDEO_TS – en enda ISO -fil kommer inte så . Däremot kan du konvertera ISO till en enskild videofil med hjälp av en DVD- strippa . En DVD strippa kommer rippa videofiler från skivan , deponera dem i valfri katalog för omedelbar åtkomst . Saker du behöver
ISO DVD -fil
ISO fil montering programvara DVD Stripper programvara
Visa fler instruktioner
1

Starta ISO -filen montering programvara på datorn genom att dubbelklicka på ikonen på skrivbordet eller genom att trycka på ” Start ” -knappen i verktygsfältet , välja ” Alla program ” och öppna programmet via Start -menyn .
2 Klicka på ” File ” i huvudmenyn för montering ansökan . Välj ” Öppna” för att öppna ett fönster filhanterare . Navigera till den sparade platsen för din DVD- ISO -filen . Markera filen och klicka sedan på ” Öppna ” -knappen för att montera filen som en virtuell hårddisk på datorn . Avsluta ISO programmet .
3

Öppna din DVD strippa applikation . Välj ” DVD-backup ” alternativet .
4

Välj inställningar för i DVD Backup fönstret . Välj DVD – 9 -eller DVD – 5 , välja samma DVD -formatet som ISO . Om ISO är 4,5 GB i storlek eller mindre , välja DVD 5 . Om det är över 4,5 , välj DVD – 9 . Detta kommer att förhindra programmet från att komprimera TS filer . Välj ” Spara till disk ” och sedan välja en katalog på en hårddisk stor nog att passa de extraherade TS filer . 10 GB räcker .
5

Tryck på ” Backup ” -knappen för att starta konverteringen . Den strippa ansökan kommer kopiera filerna från DVD till din målgrupp katalog , spara videofiler som en serie VIDEO_TS filer läsbara av någon programvara DVD -spelare . Beroende på hastigheten på din dator , kan processen ta så länge som 30 minuter . Stäng av programmet när den är klar . VIDEO_TS filer kommer att vara i den katalog som du har valt .

Lämna ett svar