Konfigurera PPPoA

PPPoA är ett vanligt protokoll som används av DSL-routrar . När du konfigurerar din router för att ansluta till din leverantör , är det vanligt att protokollet behövs för att kontrollera referenser och kommunicera med den centrala växeln är PPPoA . En vanlig DSL-modem som används av Internet- leverantörer är en Westell . Konfigurera din DSL modem bara tar några steg genom dess grafiska gränssnitt . Instruktioner
1

Öppna en webbläsare och skriv in IP -adressen för din Westell modemet . IP är normalt 192.168.1.1 . När du öppnar denna IP , öppnar Westell användargränssnittet .
2

Klicka på ” Profile Editor ” -knappen som visar din anslutningsstatus . Om detta är en ny konfiguration , status är ”nedåt”.
3

Klicka på ” Nästa ” -knappen på sammanfattningen välkomstskärmen .
4

Enter det användarnamn och lösenord du använder för att ansluta till din Internet-leverantör . Användarnamnet är oftast den e-postadress som ditt serviceföretag . Ge anslutningen ett eget namn för att erkänna det för framtida konfigurationsinställningar .
5

Ange VPI och VPC inställningar . Dessa tillhandahålls av nätoperatören , men standardinställningarna listas below.VPI ( 0-255 ) = 0.VCI ( 1-65535 ) = 35 .
6

Välj ” PPPoA ” i listrutan och klicka på ”Nästa ” -knappen . Vid denna punkt , är den DSL-modem konfigurerad för PPPoA -anslutning .

Lämna ett svar