Instruktionerna för att installera Lexmark 8350

Lexmark X8350 Allt- i-ett- skrivare gör allt utskrift, skanning och kopiering funktioner som de flesta hem eller småföretag användare behöver någonsin . Även om inte en high – end multifunktionella skrivare , producerar enheten bra utskrifter och kopior och utskrifter dokument snabbt med genomsnittliga utskriftshastigheter på 19 sidor per minut för färgdokument och 25 ppm för de som skrivs ut i svartvitt . Saker du behöver
USB -kabel
A4/Letter papper
Visa fler instruktioner
1

Anslut strömsladden till X8350 skrivare och en tom vägg uttaget. Anslut den medföljande telefonkabeln i RJ – 11-telefonjack på baksidan av skrivaren och in i en tom telefonjack eller kopplingsdosa .
2

Ström på skrivaren . Tryck på nedpilen på framsidan av skrivaren för att bläddra ner till du önskat språk för displayen menyn . Tryck på den stora knappen bock i mitten av piltangenterna för att spara ditt val .
3

Ange aktuell tid med hjälp av sifferknapparna på knappsatsen . Tryck på knappen bock . Ange aktuellt datum och pressen markeringen knappen . Ange ditt faxnummer och tryck på knappen bock .
4

Ström på datorn . Anslut den lilla änden av USB -kabeln till porten på baksidan av X8350 Allt – i – ett-skrivaren . Anslut den andra änden av kabeln till en ledig USB -port på datorn .
5

Stäng alla öppna program på datorn . Sätt in Lexmark X8350 installationsskivan som medföljde skrivaren i cd /dvd -enheten på datorn . Vänta tills installationsguiden visas på skärmen och följ instruktionerna för att installera skrivardrivrutiner och program Utility på din dator . Starta om datorn när du uppmanas att göra det .
6

infoga tomma papper i pappersfacket på X8350 skrivare .
7

Klicka på ”Start ” och sedan ” Enheter och skrivare . ”
8

Högerklicka på ” Lexmark X8350 Allt- i-ett ” skrivare under ” skrivare och fax ” etikett . Klicka på ”Egenskaper för skrivare ” på popup-menyn .
9

Klicka på ” Skriv ut testsida ” knappen för att skriva ut en testsida på X8350 skrivare .

Lämna ett svar