Instruktioner för MS Office 2007

Utformningen av Microsoft Office 2007 för produktivitet programvara förändrats dramatiskt från 2003 och tidigare versioner av MS -program . Med införandet av band bland andra nya funktioner , det finns massor av saker för den genomsnittlige användaren att lära sig , men det rent och organiserat grafiskt användargränssnitt gör arbetsuppgifter mer intuitiv för både nybörjare och nybörjare . Ribbons

Bekanta dig med Microsoft Office 2007 band . Bandet , som kan hittas på toppen av Office-dokument , ersätter den typiska File och andra menyer som finns i tidigare versioner av Microsoft Office . Alla nödvändiga dokument – redigering funktioner och alternativ finns i banden . Ett exempel är ” Home ” band , vilket är en vanlig bland alla Office-program , vilket innehåller Tecken och Stycke inställningar , liksom Format målaren och hitta och välja Verktyg funktioner . Några andra vanliga band inkluderar Infoga , Sidlayout , Visa och funktioner Developer .
Office-knappen

märke på Office-knappen i det övre vänstra hörnet av alla Microsoft Office 2007 -programmen , och utforska dess funktioner och möjligheter . The Office-knappen , som visas som en rund knapp med Office-logotypen , är den go-to plats när du behöver skriva ut , spara och förbereda dokumentet när du är klar med redigeringen det . Office-knappen ger alternativ för digital rights management , förbereda dokument för e – sändande eller faxa , och är också den plats där en lista över de alternativ Office-program , till exempel Tillägg , kan ställas in .

Office Hjälp

Använd Microsoft knappen Office Hjälp så mycket som möjligt att lära sig nya saker eller klura ut problem som inte kan lösas genom att utforska bandet , eller andra huvudområden av Office dokument. Den Office Hjälp knappen visas som en cirkulär knapp på toppen av dokumentet , med en liten frågetecken på den. Klickar man öppnar en sökbar databas med frågor och anvisningar om hur man kan utföra uppgifter och använda alla funktioner i Office-programmen .

Lämna ett svar