Installera om Microsoft NET

. Majoriteten av datoranvändare världen använder Microsoft-teknik vid någon punkt i deras vardag . Microsoft . NET är ett användbart verktyg för alla som kör Windows , oavsett sort . Men om problem har uppstått , då är det möjligt att installera om . NET Framework så det kan löpa smidigt . Oavsett om du manuellt har avinstallerat det , eller det har raderats , är det en enkel process att installera det på din dator . Instruktioner
1

Se till att du till fullo har avinstallerat Microsoft . NET program genom att klicka på ” Start”, ” Alla program ”, ” Tillbehör ” och ” Kör ” skriver ” Installer ” i rutan Kör och trycka på ” Enter ”. På menyn som visas , tryck på ”Detaljer ”, ” Namn ” och sedan ”kommentarer ”. Högerklicka på filen markerad ” Microsoft . NET ” och klicka på ” Avinstallera ”.
2

Gå till Microsoft Download Center ( se Resurser ) . Sök efter och hämta Microsoft . NET paketet för den version du vill installera .
3

Följ instruktionerna i installationsguiden , kommer som guidar dig genom installationen . Klicka på ”Nästa ” för att gå igenom de olika stadierna och klicka på ” Finish ” när du kommer till slutet .
4

Slutför installationen genom att starta om datorn . Detta kan ta lite tid , men när det har startat , kommer din Microsoft . NET helt ominstalleras .

Lämna ett svar