Installera och konfigurera en HP EVA4400

Server-system som inrättats för ett företag kan bestå av många enheter som är sammankopplade i ett skåp . Ett sådant skåp är EVA4400 från HP . Installera ett EVA4400 kräver användning av en eller flera M6412 drive kapslingar för skåpet . När enheten inneslutningen har installerats , måste den vara ansluten till den andra enheten höljen som är inuti skåpet . Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
Fibre Channel kopparkabel
Visa fler instruktioner
Install Drive Enclosure
1

Öppna dörren till EVA4400 skåpet .
2

Ta bezel täcker off som finns på båda sidor om M6412 omslagsenhet .
3

Rikta in spåret på höljet enhet med rälsen på EVA4400 . Börja trycka M6412 enheten i skåpet .
4

Skjut omslagsenhet i skåpet tills den främre är i jämnhöjd med den yttre kanten av skåpet . Dra åt tumskruvarna med Phillips skruvmejsel för att fästa höljet till skåpet .
5

Ställ infattningen täcker tillbaka på M6412 omslagsenhet .
6

Gå till baksidan av skåpet och skjut hållaren för höljet framåt . Du bör höra fliken engagera facket på baksidan av kapslingen enheten . Dra åt skruvarna på fästet med Phillips skruvmejsel .
Anslut Bilaga
7

Anslut ena änden av nätkabeln till nätaggregatet för hölje . Anslut den andra änden av kabeln i kraftdistribution modul för skåpet .
8

Koppla den Fibre Channel -kabeln från I /O- modul ” A ” för port ” P2 ” på den närmaste enheten kapsling . Anslut kabeln till porten ” P2 ” på I /O-modulen på den nya enheten inneslutningen .
9

Anslut ena änden av den medföljande Fibre Channel kopparkabel i ” P2 ” -port som du unplugged tidigare . Anslut den andra änden av kabeln till ” P1 ” port I /O- modul ” A ” på den nya inneslutningen .
10

Visa HP Command View EVA för att se när den nya hamnen blir synlig . Addera

Lämna ett svar