Inaktivera en Chip Bläckpatron

Vissa tillverkare av skrivare placera ett chip bläckpatron i skrivaren . Dessa marker interagerar med skrivarprogrammet på datorn , hjälper till att övervaka skrivarens användning av bläck . Programmet beräknar sedan hur mycket bläck som finns kvar , vilket visas i bläcknivån spårvidd på datorn eller ibland skrivarens skärm . Om du har köpt återfyllda bläckpatroner , kommer de inte att fungera i skrivaren tills bläckpatronen chip eller bläck monitor är inaktiverad . Saker du behöver
Ink chip re – setter ( tillval )
Visa fler instruktioner
Ink Chip Återställning
1

Placera påfylld bläckpatron i färgen chip re – setter . Se till chipet på undersidan av bläckpatronen pressas mot återställning stiften. Det är viktigt denna anslutning upprättas för vidareutnyttjande setter för att fungera korrekt .
2

Vänta tills bläcket chip re – setter görs . De flesta re- normgivare kommer att ha en lampa som blinkar när processen är över .
3

Installera bläckpatronen i skrivaren och använda som vanligt .
inaktivera Ink övervaka
4

Sätt påfyllda bläckpatroner i skrivaren , se till att det klickar på plats .
5

Vänta tills skrivarens bläck monitor för att komma upp med en felmeddelande. Meddelandet kommer antagligen säga något om riskerna med att använda en bläckpatron som tidigare var tom .
6

Klicka på ja -knappen , anger att du vill använda den påfylld bläckpatron . Mest skrivarprogrammet kommer ställa frågan en andra gång .
7

använda skrivaren som vanligt . Bläcket monitorn har inaktiverats så att du kan använda den påfyllda bläckpatroner utan problem .

Lämna ett svar