Hur Visa Audio vågformer Med en PC Ljudkort

En vågform är en visuell representation av en vibration eller serie av vibrationer . Visa en ljudfil faktiska vågformen ger lyssnaren ytterligare insikt i ljudet fältet . Audacity , Wavosaur och SoundCloud kan alla användas för att visa vågformer med en PC- ljudkort . Instruktioner
1

Ladda ner och installera Audacity , en fri , öppen källkod och plattformsoberoende ljudredigeringsprogram . Högerklicka på en ljudfil och välj ” Öppna med ” och klicka sedan på ” Audacity . ” Audacity öppnar den valda ljudfilen och visa den som en vågform . Använd ” Zoom ” verktyget för att zooma in och ut ur kurvan .
2

Ladda ner och installera Wavosaur . Kör programmet och klicka på ” File ” och välj ” Öppna ” för att ladda en ljudfil från hårddisken i Wavosaur . Vid öppna ljudfilen , kommer Wavosaur automatiskt generera filen vågform .
3

Gå till SoundCloud.com och klicka på ” Sign Up ” för att registrera dig för ett gratis konto . Logga in på ditt konto och klicka på ” Upload & Send ” knappen . Klicka på ” Välj filer ”, välj sedan en eller flera ljudfiler för att ladda upp . Klicka på ” Öppna ” och vänta på att ladda upp till slut . Efter att framgångsrikt ladda upp en fil , kommer ljudet vågform ska visas på sidan .

Lämna ett svar