Hur vill kolla uttag av en Dell Latitude D620 batteri

En bärbar dator batteri varar en begränsad tid , och när det är helt urladdat , måste du hitta ett eluttag om du vill fortsätta använda datorn . Det sista du vill är att förlora arbetstid på grund av ett oväntat batterifel . För att förhindra att detta händer , kontrollera laddningsstatus för ditt batteri . Dell Latitude D620 innehåller flera metoder för att se till att din bärbara dator inte kommer att slut på ström . Instruktioner
1

Tryck på ” Fn ” och ” F3 ”-tangenterna samtidigt . Detta visar en pop – up fönster som visar aktuell status för batteriet med QuickSet , ingår ett verktyg med Dell Latitude D620 . Om din dator inte har QuickSet installerat , ladda ner det genom att använda resursen länken eller använda en annan metod som beskrivs i den här artikeln .
2

Dubbelklicka makten ikonen i nedre högra hörnet av skärmen för en alternativ metod för att kontrollera din makt status . Ikonen liknar ett batteri medan datorn körs på batteri och ändras till en strömkabel när datorn är ansluten till ett eluttag . Det visar aktuell status för batteriet med hjälp av verktyg inbyggda i Windows .
3

Stäng Latitude D620 skärmen och vänd på datorn för att kontrollera batteristatus direkt på batteriet . Skjut den svarta runda knappen i hörnet av batteriet . Detta orsakar indikatorerna bredvid knappen för att lysa upp . Om alla fem indikatorerna tänds är batteriet nästan helt laddat .
4

Öppna ” Start ” -menyn från Windows-skrivbordet och klicka på ” Kontrollpanelen ” för en annan metod för att kontrollera batteriets status . I fönstret Kontrollpanelen , dubbelklicka på ” Energialternativ ” ikonen . Klicka på ”Power Meter ”-fliken för att visa aktuell nivå batteriladdning .

Lämna ett svar