Hur vill kolla Comcast noder

i nätverk , måste du ha en trådlös router och en nod , eller ett modem , för att upprätthålla en trådlös Internetanslutning . Detta gäller även om du prenumererar på en Comcast trådlös anslutning planen . Om du upplever problem med att ansluta till Internet , kanske du vill kontrollera modemets status och utföra vissa åtgärder för felsökning . Om felsökning modemet inte verkar fungera , måste du kontakta Comcast att ha en tekniker skickas till din plats . Instruktioner
1

Leta modemets återställningsknapp . Detta kommer att vara antingen på baksidan eller framsidan av modemet ( om du inte kan hitta en reset -knapp , hoppa till steg 2 ) . Tryck på reset -knappen i fem sekunder . Släpp den och försöker ansluta trådlöst igen .
2

Stäng av datorn och koppla ur modemet . Vänta 10 sekunder innan du byter proppar och vrida på dina datorer . Ibland ett modem behöver en omstart innan det kommer att fungera ordentligt .
3

Kontakta Comcast om modemet fortsätter att krångla. Det kan ha problem endast en professionell eller en total ersättning kan åtgärda .

Lämna ett svar