Hur veta om du har ett bra grafikkort i en ny dator

Grafikkort som inte kan hantera modern minneskrävande video och tekniker spel kan begränsa en dators användbarhet . PC-spel och entusiaster video göra grundlig research för bästa grafikkort innan köp , men forskning på papper kan inte förutse eller garantera vad som kommer att hända när de faktiskt använder datorn . Microsoft har inkluderat ett verktyg i sitt operativsystem , kallas ” Windows Experience Index ”, som kommer att ta del av gissningsleken av hur väl en dator kommer att utföra övergripande , inklusive grafikkortet . Instruktioner
1

Klicka på Windows klot logotypen längst ner på skrivbordet för att visa Start-menyn . Välj ” Kontrollpanelen ” från menyn för att öppna ett fönster . Typ ” prestanda information och verktyg ” i sökrutan i det övre högra hörnet av fönstret . Klicka på ” Prestanda och-verktyg ” länk från de resultat som visas i fönstret .
2

Klicka på ” den här datorn ” om du inte ser en bas poäng ( 3,4 eller 3,6 ) . Om du inte ser en poäng , skriva ner det . Klicka på ” Re – run bedömning ” länken för att avgöra om poängen har förändrats sedan verktyget användes senast för att bedöma datorn . Verktyget kommer att köra och lämna en rapport när testet är klart .
3

Titta på ” Gaming graphics ” subscore . Om det är över 4,0 eller 5,0 , då grafikkortet är tillräcklig för att utföra grafikintensiva uppgifter .

Lämna ett svar