Hur till rensa upp datorn Repor

Din dator , skrivbord , bärbar dator eller handhållen enhet är känslig för damm , smuts och fett samt repor . De repor kanske inte avsiktligt , men de kan hända när du flyttar datorn från en plats till en annan , medan placera datorn i en väska eller fall , eller vid reparation och öppna datorns hölje för service och reparation . När du rengör din dator , kan du rengöra även repor och , i vissa fall , reparera repor om de inte är alltför djupt i datorns hölje . Saker du behöver
mjuk trasa som inte repar eller trasa
Latexhandskar
Care kit levereras med scratch remover för MP3-spelare
Visa fler instruktioner
1

torka datorns hölje med en mjuk trasa som inte repar eller trasa för att ta bort eventuellt löst damm och smuts . Använd latexhandskar för att hålla händerna rena .
2

Applicera en pressad repor lösning från en av flaskorna , ” Heavy ” eller ” bra” i care kit för MP3-spelare till en av de polerdukar i satsen . Care kit för MP3-spelare är tillgängliga på elektronisk , hem förbättring och detaljhandel super butiker samt online .
3

Torka scratch med putsduken . Vik putsduk i hälften , åter tillämpa lösningen repor och fortsätt att torka av repa tills det är borta .
4

Applicera en squeeze av rengöringsmedel i care kit till en ren putsduk . Torka datorns fallet med trasa för att avlägsna scratch remover och smuts rester .

Lämna ett svar