Hur till Redigera volym i registret

I Microsoft Windows-operativsystem , administrativa användare har möjlighet att aktivera , inaktivera och ändra många funktioner som påverkar systemets beteende . Windows Registry Editor gör dessa modifieringar möjliga . En av de många inställningar användaren kan ändra i registereditorn är systemet ljudet ( volym ) . Om så önskas , kan volymen inställningar i registret ändras från på till av . Detta är en enkel modifikation , men det kommer att påverka alla datorns användare om ändrade . Instruktioner
1

Öppna Microsoft Windows Registereditorn genom att gå till Start > Kör , skriva ” regedit ” i sökrutan och klicka på ” OK ” .
2

Open Volym registernyckeln med det vänstra navigeringsfönstret för att gå till Dator > HKEY_CURRENT_USER > Kontrollpanelen > Ljud .
3

Redigera din volym inställningar . Du sätter på ljudet på , dubbelklicka på ” Beep ” , ställ in uppgifter värdet till ” ja ” , dubbelklicka på ” ExtendedSounds ” och ställ in uppgifter värdet till ” ja ” . För att stänga av ljudet , Data värdet för båda dessa knappar för att ” nej ” .

Lämna ett svar